• Afzetlint thema 2.png

De waarden van Steenbruggen Milieutechniek

We voelen ons vereerd dat we voor sommige klanten al tientallen jaren mogen werken. Aan lange termijn relaties hechten we immers veel waarde. Bedrijven hebben vertrouwen in ons omdat we werken volgens een aantal vaste klantwaarden. Al onze medewerkers houden zich hier aan. Deze waarden bespreken we in onderstaande blogs.

De klant staat bij ons op nummer 1

Zoekt u een professionele partner voor een asbestproject? Steenbruggen Milieutechniek is hierin al jarenlang gespecialiseerd. Wij realiseren asbestsanering voor uiteenlopende klanten: woningcorporaties, vastgoedbedrijven, aannemers en ook bij particulieren. “Vanaf het begin van ons bestaan staat de klant bij ons op nummer 1. Wij luisteren aandachtig naar zijn wensen en spelen hierop in.”

We anticiperen direct op veranderingen binnen de asbest regelgeving

Veranderingen. Daar heeft Steenbruggen Milieutechniek weleens mee te maken. Vaak zijn dit veranderingen binnen de asbest regelgeving of binnen asbestprojecten. Daar wij snel schakelen kunnen we vrijwel direct anticiperen op veranderingen.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier, bel direct 0180 - 53 11 77 of mail naar info@steenbruggen-milieutechniek.nl. We komen snel bij u terug!

Quote_Steenbruggen.jpg

"Voor asbestsanering maken wij altijd gebruik van de best bestaande technieken."

John
Quote_Steenbruggen.jpg

"Voor ons is het uitermate belangrijk dat de klant onze werkzaamheden waardeert. Daarom zorgen we ervoor dat we goed werk afleveren."

John
Quote_Steenbruggen.jpg

"Ons personeel is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van asbest, maar ook in het netjes achterlaten van hun werkplek."

John

Onze medewerkers zijn niet alleen netjes naar de klant toe, de sfeer onderling is ook goed en dat maakt dat ze het werk met plezier uitvoeren.

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

Ondernemen doen we met ons hart

Steenbruggen Milieutechniek voelt zich vereerd om met opdrachtgevers te werken die ons het vertrouwen geven om in hun proces te mogen meedraaien. Wij geven daarom altijd openheid van zaken en denken mee met de verbetering van processen. “We gaan voor een lange termijn relatie. Daarom ondernemen we niet alleen met ons hoofd, maar vooral met ons hart. De klant kan altijd op ons rekenen”, aldus John van Steenbruggen.

Direct antwoord op uw asbestvraagstuk

Is er asbest vrij gekomen en is uw leef- of werkomgeving hierdoor in gevaar? Steenbruggen Milieutechniek verwijdert asbest met spoed. Als u ons belt krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. Bovendien zijn we voor calamiteiten 24/7 bereikbaar. “Een calamiteit met asbest is zorgelijk. Daarom zorgen wij ervoor dat mensen direct antwoord krijgen en geholpen worden”, aldus Danny Steenbruggen.

Onze medewerkers lopen een stapje harder voor de klant

Zoekt u een partij die asbest kan verwijderen op professionele, kwalitatief hoogwaardige wijze? De medewerkers van Steenbruggen Milieutechniek kunt u met een gerust hart hun gang laten gaan. Ze zijn allen intern opgeleid en weten hoe ze kwaliteit moeten leveren.

In deze regionen komt u ons asbest bedrijf tegen

Heeft u te maken met asbest en zoekt u een bedrijf voor de sanering? Steenbruggen Milieutechniek verwijdert asbest in heel Nederland. U zult ons het meest tegenkomen in Rotterdam en omstreken, omdat ons bedrijf zich in Rhoon heeft gevestigd. Maar we zijn ook te vinden in Den Haag, de rest van Zuidwest-Nederland, Amstelveen of Amsterdam. Het ligt er maar net aan waar uw project zich bevindt. We sluiten niets uit.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier, bel direct 0180 - 53 11 77 of mail naar info@steenbruggen-milieutechniek.nl. We komen snel bij u terug!

In deze regionen komt u ons asbest bedrijf tegen

Steenbruggen_Thema2_Blog6Foto1.jpg23 jun Heeft u te maken met asbest en zoekt u een bedrijf voor de sanering? Steenbruggen Milieutechniek verwijdert asbest in heel Nederland. U zult ons het meest tegenkomen in Rotterdam en omstreken, ... lees verder

Onze medewerkers lopen een stapje harder voor de klant

Steenbruggen_Thema2_Blog5Foto1.jpg28 apr Zoekt u een partij die asbest kan verwijderen op professionele, kwalitatief hoogwaardige wijze? De medewerkers van Steenbruggen Milieutechniek kunt u met een gerust hart hun gang laten gaan. Ze ... lees verder

Direct antwoord op uw asbestvraagstuk

Steenbruggen_Thema2_Blog5Foto1.jpg03 mrt Is er asbest vrij gekomen en is uw leef- of werkomgeving hierdoor in gevaar? Steenbruggen Milieutechniek verwijdert asbest met spoed. Als u ons belt krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. ... lees verder

Ondernemen doen we met ons hart

Steenbruggen_Thema2_Blog3Foto1.jpg07 jan Steenbruggen Milieutechniek voelt zich vereerd om met opdrachtgevers te werken die ons het vertrouwen geven om in hun proces te mogen meedraaien. Wij geven daarom altijd openheid van zaken en ... lees verder

We anticiperen direct op veranderingen binnen de asbest regelgeving

Steenbruggen_Thema2_Blog2Foto1.jpg12 nov Veranderingen. Daar heeft Steenbruggen Milieutechniek weleens mee te maken. Vaak zijn dit veranderingen binnen de asbest regelgeving of binnen asbestprojecten. Daar wij snel schakelen kunnen we ... lees verder

De klant staat bij ons op nummer 1

Steenbruggen_Thema2_Blog1Foto1.jpg17 sep Zoekt u een professionele partner voor een asbestproject? Steenbruggen Milieutechniek is hierin al jarenlang gespecialiseerd. Wij realiseren asbestsanering voor uiteenlopende klanten: ... lees verder
Scroll naar boven