Nieuws

« Terug

“Wat we beloven, doen we ook”

Steenbruggen_Wat-we-beloven,-doen-we-ook_1.jpg10 jan

Het verwijderen van asbest moet op nauwkeurige, daadkrachtige en verantwoorde wijze gebeuren. Dit kan alleen als alle betrokken partijen zich aan de afspraken houden. “Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wat we beloven, doen we ook. Over asbest moet je altijd duidelijkheid scheppen. Het gaat hierbij om de veiligheid van mensen en hun omgeving”, aldus John Steenbruggen, asbestadviseur bij Steenbruggen Milieutechniek.

“Over asbest moet je altijd duidelijkheid scheppen. Het gaat hierbij om de veiligheid van mensen en hun omgeving.”

Neem contact met ons op

Asbest snel verwijderen

Wij zullen asbest altijd snel verwijderen. Als een woning waarin asbest is vrijgekomen bijvoorbeeld wordt bewoond, is het van zeer groot belang dat we ons strak aan de planning houden en het asbest snel verwijderen. Op deze manier kunnen mensen weer zo snel mogelijk en veilig in hun huis wonen, en hoeven ze zich geen zorgen meer te maken. Ook wanneer het een leegstaande woning van een woningcorporatie betreft gaan we voortvarend te werk. Zo wordt de woning weer spoedig bewoonbaar en kan de woningcorporatie deze met een gerust hart verhuren of verkopen.

Geen vervelende verrassingen

Onze klanten kunnen te allen tijde voor 100 procent op ons rekenen. Wij zullen altijd voortvarend te werk gaan en snel met een oplossing komen. Ook op gebied van de offerte zijn we uiterst betrouwbaar. Dit bedrag komt in de meeste gevallen precies overeen met het uiteindelijke bedrag dat wordt gefactureerd. Af en toe zijn er bijkomende kosten, maar dit melden we altijd netjes. Zo weten opdrachtgevers altijd waar ze aan toe zijn en komen ze niet voor vervelende verrassingen te staan.

Meer weten over asbest verwijderen?   

Wil je meer weten over asbest verwijderen, onze asbestverwijderingsprojecten of over onze manier van werken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan je graag te woord per telefoon, e-mail of WhatsApp. Ook kun je veel informatie vinden op onze website. Onze manier van werken wordt daar uitgebreid uitgelegd.

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven